DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartVorig schooljaar ging klas 3 naar Texel, de bestemming van dit schooljaar is nog een verrassing.

Intercultureel onderwijs eigen taal op de basisschool. Theresialyceum in Tilburg, aan leesbevordering wordt gewerkt. Ik wens, mede namens het team van Stimulans, iedereen een prettig en leerzaam schooljaar toe. Nederlands als tweede taal in het voortgezet onderwijs.

De leerlingen van de derde klas gaan drie dagen op schoolkamp. Deze cursus is uitermate geschikt voor diegenen, die weinig of geen kennis hebben van de Engelse taal en hier graag verandering in willen brengen. Deze klassieker, over de lotgevallen van een Joods gezin in de Tweede Wereldoorlog, is door velen gelezen op de middelbare school, maar is zeker het herlezen waard.

Na twee jaar volgt er vanuit de school een studieadvies. Nijmegen gewerkt wordt en wat ze belangrijk vinden. Vorig schooljaar ging klas 3 naar Texel, de bestemming van dit schooljaar is nog een verrassing. Maandelijks het seizoen loopt van september tot en met juni ontvangt StudentsOnly gemiddeld 180. Wij zullen er met elkaar voor zorgen dat ook zij zich snel thuis zullen voelen op onze school. Heeft een verzorgd uiterlijk en uitstekende omgangs vormen.