DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartWe kunnen zowel onze opleidingen, als onze trainingen ook in-company verzorgen.

Opleidingen We bieden diverse opleidingen aan op uiteenlopende terreinen. Met de online cursus webdesign kunt u vanaf uw werkplek of thuis snel aan de slag met webdesign. Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze opleidingen. Wilt u succesvol webdesigner worden? Dan is deze opleiding het juiste startpunt! meer.

Daarnaast ontwikkelen we continu opleidingen voor beroepen of vaardigheden waar veel vraag naar is. Gaanderweg ontwerpt u een brochure voor een echte opdrachtgever. We kunnen zowel onze opleidingen, als onze trainingen ook in-company verzorgen.

Naast onze opleidingen, bieden we ook een groot aantal trainingen aan. Internet marketing is een goede manier om een nieuw verkoopkanaal op te zetten. De training wordt verzorgd in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven en Zwolle.

Ik heb dyslexie en op mijn huidige school krijg ik extra hulp. Dunantplein gaat u linksaf de Einsteindreef op richting centrum. In geval van een specifieke opleidingsvraag, verwijzen wij u graag naar onze maatwerk afdeling. Eerste straat rechts nemen Julianaparklaan en vervolgens weer de eerste straat rechts.

Linux is een geduchte concurrent op de servermarkt. Een opleiding die in de markt zijn sporen heeft verdiend. Voor uw vragen staan onze adviseurs u graag uitgebreid en deskundig te woord. Buslijn 3 stadsbus, richting Zuilen nemen en uitstappen bij halte Sweder van Zuylenweg. Aan uw rechterhand bevindt zich de Brandweer U vervolgt de weg. Op de A28 houdt u bij knooppunt Rijnsweerd richting Hilversum aan.