DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartWe werken hard om een groot aanbod kwalitatieve trainingen op te zetten.

Het Spaarne Ziekenhuis geeft mensen die er werken de ruimte. Verveling, te laag salaris, nare baas, het zijn maar een paar redenen om uit te zien naar een andere baan. We hebben een overzicht gemaakt van populaire opleidingen en cursussen. Ook wordt de overige theorie direct in de praktijk geoefend. We werken hard om een groot aanbod kwalitatieve trainingen op te zetten. Een leergang kunnen we nog aantrekkelijk maken met de mogelijkheid tot het betalen in termijnen.

De studenten worden geacht samen te werken, en aan de hand van discussie enerzijds een gezamelijke formulering van de probleemstelling te kunnen geven, en anderzijds de eigen inbreng observaties en overtuigingen te kunnen verwoorden. Maar ik ben het aangegaan, en ik heb het met succes gedaan. Transfer Solutions en welke opleidingen zij bieden. Geleidelijk weer toenemende bewolking en later weer regen.

Ook het uploaden van dit bericht moet dan maar via de vele draadloze netwerken van al mijn buren, vanavond, of via de telefoonlijn. Onze open inschrijvingen breiden uit en ook het aantal incompany trainingen dat we verzorgen neemt toe. Centor maakt hiervoor gebruik van het door Netg ontwikkelde e-Learning systeem.