DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartWe willen ons onderwijs en onze opleidingen graag samen met de studenten opbouwen.

Lager Onderwijs We willen ons onderwijs en onze opleidingen graag samen met de studenten opbouwen. Altijd rechtdoor en na 200m kom je aan de campussen. Lees hier wat er dit jaar allemaal op het programma staat.

Heb je zelf een leuk initiatief in je achterhoofd? Perfect. In feite een viering om niet echt fier op te zijn want dit wil zeggen dat er in heel wat landen op deze aardbol nog veel problemen zijn die moeten aangepakt worden. Op het einde van de Leuvensesteenweg rechts richting Nekkerspoel. In deze sectie kan je alles terugvinden wat niet meer actueel is. Groeiend netwerk van wapenmakelaars en transportfirma's voedingsbodem voor moord, verkrachting en foltering. Na de brug direct links de Zwartzustersvest oprijden;Aan de verkeerslichten van Nekkerspoel rechts volgen richting Leuven – Brussel.

Aan het kruispunt richting Leuven – Brussel volgen. Amnesty International publiceert haar bevindingen van de 10 daagse missie naar Spanje en Marokko. Aan de verkeerslichten rechts en aan het volgende verkeerslicht rechtdoor. Dit is een verbredende of verdiepende opleiding die minimaal 20 studiepunten telt.

Na een professionele bacheloropleiding kan je uiteraard nog verder studeren. Het ontbreken van waarborgen voor de Mensenrechten ondermijnt de Europese akties tegen het terrorisme. Deze opleiding van 60 of 120 studiepunten kan je beginnen nadat je eerst een schakelprogramma van 45 tot 90 studiepunten succesvol beëindigd hebt. Publieke verklaring Condoleezza Rice slechts een begin.