DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartWeet je nog niet wat je wil worden. Doe dan 'n beroepskeuzetest! Aan het eind van deze test zie je welke opleidingen bij jou passen.

BeroepenkrantBeknopte informatie over 400 beroepen. De manager, de baas, de leidinggevende, de chef, de stuurman. Je bent met deze opleiding inzetbaar in veel branches. Applinet is gerechtigd de prijzen te allen tijde aan te passen. Er is een enorme variŽteit aan branches en beroepen.

Opleidingen in Australie, landinfo, accommodatie etc. Je kunt hoofdletters en kleine letters gebruiken zoals je wilt. Je kunt ook op de Beroepen Top 10 kijken rechtsboven in je scherm als je even geen beroepennaam weet.

Een uitstekende manier om je ambitie te tonen is het volgen van een opleiding of cursus. De informatie geeft je de gelegenheid om de verschillende steden te vergelijken. Ambitie moet je zichtbaar maken en bespreken met je leidinggevende. Kies een International Diploma programma en investeer in je toekomst. Werken en solliciteren bij de politieAntwoorden van een politieman op allerlei praktijkvragen over solliciteren en werken bij de politie als agent, officier, of bij de speciale diensten.