DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartWelke dat precies zijn. Bekijk hier een overzicht van de deelnemende scholen uit Noord, Zuid, Zuidoost, Oost, West en de binnenstad.

Franse Scholen De Franse School is de unieke locatie voor het vieren van uw bruiloft, jubileum, bedrijfsfeest en noem maar op. Een veilig gevoel begint dus al bij het betreden van een schoolgebouw. Het Franse Ministerie van Onderwijs ziet geen stijging. Convenant tussen Nicam en Commissariaat ondertekend.

Welke dat precies zijn? Bekijk hier een overzicht van de deelnemende scholen uit Noord, Zuid, Zuidoost, Oost, West en de binnenstad. Hier kunt u uw adreswijziging doorgeven aan Elsevier. De Robien heeft scholen opgeroepen vaker justitie in te schakelen. Roth verbleef slechts korte tijd in IJsselstein, net een jaar.

Franse school voor meisjes verdween voorlopig van tafel. Neem een jaarabonnement en ontvang voor het eerste jaar een flinke korting. De naam Franse School refereert aan het feit dat er vroeger Franse les werd gegeven.

Opnieuw kwamen sterren in actie voor meer clementie. Maar ook verzorgen wij graag uw vergaderingen en zakelijke bijeenkomsten. Congres in kader van Rotterdam Culturele Hoofdstad.