DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartWelkom bij de ICT-cursus voor jaar 1 van de lerarenopleiding van de Hogeschool Rotterdam.

Ict Cursus Als ICT-beheerder ben je de spil binnen de afdeling automatisering. Vraag nu debrochure aan en verbeter je loopbaan perspectief. Strategisch vendormanagement gaat om het beheersen van relaties met leveranciers in het leveren van ICT-diensten en of andere diensten ten behoeve van interne klanten. Abonneer je nu op de Pro Education Nieuwsbrief en ontvang driemaandelijks updates. De training is bedoeld voor een ieder die regelmatig betrokken is bij inkoop en uitbesteding van IT. Over werkgelegenheid hoef je je geen zorgen te maken.

Voorsprong op de arbeidsmarkt? Schrijf je nu in voor een praktijkgerichte opleiding. Bouw wil dat een hoofdconstructeur voortaan het werk van ontwerpers en bouwers gaat controleren. Pro Education is voortgekomen uit de Hogeschool van Amsterdam. Ontdek binnen 5 minuten hoe effectief je optreden is. Je houdt je bezig met veel verschillende aspecten van de automatisering. De wildcard staat voor 0 of meer willekeurige tekens.

Duizenden links naar kennisbronnen over allerlei onderwerpen. Dit is afhankelijk van je eigen wensen en mogelijkheden. De door U ingevulde gegevens zijn alleen bestemd voor intern gebruik en zullen niet aan derden beschikbaar worden gesteld. Wij bieden praktijkgerichte opleidingen voor professionals. Kies een rubriek om de betreffende Hotfrog persberichten te lezen. Deze technieken winnen terrein ten opzichte van de gewone harddisk in een computer.