DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartWij ondersteunen kinderen, jongeren en volwassenen bij wonen, arbeidsintegratie, onderwijs, dagbesteding, revalidatie en sport.

Sport Onderwijs Jongeren kunnen de door hen gekozen sportactiviteiten zelf organiseren. Het financiŽle overschot loopt volgend jaar op tot ruim twee miljoen. Tijdens de vakantieperiodes is er op diverse plaatsen voor de basisschooljeugd de 'Sport en Funtoer'. Wanneer u minder dan 68 berichten per maand of 781 berichten per jaar wilt opvragen, bent u goedkoper uit met Teletik.

Sportservice Noord-Holland heeft specialisten in dienst die sportverenigingen, gemeenten en inwoners ondersteunen op sportief vlak. Dit script zorgt voor een juiste weergave van het kruimel pad. Fedde Zwanenburg, algemeen directeur Stichting FBK-Games en projectmedewerker Sport bij de gemeente Hengelo, is in Bulgarije gekozen tot penningmeester van Euromeetings. Het gebruik van dit persbericht is aan voorwaarden gebonden. Literair wonderkind Grunberg levert opnieuw een toproman van on-Nederlands kaliber. Deze teams kunnen samengesteld worden vanuit een vereniging, buurt of school.

Betaalt u liever met factuur of hebt u erge haast, bel dan even 030-2881286. Deze kunstwerken worden gemaakt door HengeloŽrs of mensen die in Hengelo werken. Burgemeester Kerckhaert heeft 13 oktober een bijzondere stoel in ontvangst genomen, die is beschilderd door de verstandelijk gehandicapte kunstenaar DaniŽl Oostdam. De riolering wordt vervangen en ook wordt de straat opnieuw ingericht. Cees Lucas, hoofd universitaire masterstudie Evidence Based Practice, AMC, over. De werkzaamheden aan de Berfloweg vorderen elke dag.

Die worden door het Huis voor Europa georganiseerd. Donderdag 12 oktober is op de Markt in Hengelo het startsein gegeven voor de Finse Weken. Tussen 12 oktober en 15 december vinden in Hengelo tal van evenementen plaats die Finland beter onder de aandacht brengen. Is Marisha Pessl op haar 27ste al de nieuwe Donna Tartt? Oordeel zelf. De weg was vanaf de zomer afgesloten, omdat er geluidsreducerend asfalt en een rotonde aangelegd moesten worden. Ook worden bewoners intensief betrokken bij het buurtbeheer.