DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartWij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze opleidingen.

Multimedia Opleidingen Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze opleidingen. Veel adverteerders vermelden onze naam in hun eigen reclame-uitingen om aan te geven dat men hun bedrijf in de Gouden Gids kan vinden. De opleiding Informatiekunde kent een intensieve studiebegeleiding. Bij alle cursussen wordt gebruik gemaakt van zelfgemaakt oefenmateriaal. Zij is verbonden met de Noordzee door het Noordzeekanaal. Een baan in het onderwijs is meer dan elke dag voor de klas staan.

Communiceren is niets anders dan gedachten uitwisselen. Je zult anderen daar echter nog wel van moeten overtuigen, voordat je aan de slag kunt gaan. Daaronder vallen bijvoorbeeld de principes van het programmeren. Tegelijkertijd werken en studeren duaal is ook mogelijk.

Goed communiceren vergt meer dan alleen helder taalgebruik. Dit helpt ons een overzicht te krijgen van wat er allemaal opgelost moet worden. He,Dener, wel grappig dat je over die afstudeerprojecten hebt namelijk mijn afstudeer expositie. Aan de UvA, dus op universitair niveau, kijk je minder naar de praktijk.

Een uitstekende manier om je ambitie te tonen is het volgen van een opleiding of cursus. Ga zeker eens om uitleg vragen in het pih ik ben er zeker van dat je daar je ding zal vinden. Pro Tools in Nederland en heeft een opleidingstraject voor Pro Tools certificering. Ambitie moet je zichtbaar maken en bespreken met je leidinggevende. Wij zijn er bijzonder trots op dat slechts weinig deelnemers van deze garantie gebruik hoeven te maken. Geef je mening over de verschillende onderwerpen in deze sectie.