DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan Ligthart



Wil je de informatie nog eens rustig nalezen. Vraag dan een brochure aan.

Selecteer de opleiding-en waar u informatie over wilt ontvangen. Op Quintus zijn disputen die veel verplichtingen hebben, maar ook waar je geen verplichtingen hebt. Wil je de informatie nog eens rustig nalezen? Vraag dan een brochure aan. De door een * gemarkeerde velden dienen verplicht te worden ingevuld. De informatie geeft je de gelegenheid om de verschillende steden te vergelijken.

Wetenschappelijke cursussen op het gebied van Information Systems. De omvang van eerstejaars Chinees elk jaar ligt nu rond de 50. Basis-cursuspakket met maatschappelijke aspecten van informatica en verwerking en presentatie van wetenschappelijke resultaten. Ik hoop dat laatste, dus als iemand me hiervan kan overtuigen, graag! Ik wil natuurlijk wel het gevoel hebben dat ik in Leiden een leuke tijd tegemoet ga.

Nijmegen een speciale voorlichtingsdag voor HBO-studenten. Rechten of een andere studie in Leiden studeren vind ik leuk, en ik heb dan ook alleen maar goede herinneringen aan mijn studietijd in Leiden. Brug tussen de HBO-vooropleiding en de Masteropleiding.

Vanaf september 2007 volg je aan boord van The Scholar Ship een semester lang een internationale studie waarbij je alle continenten aandoet. Verder wens ik je nog een leuke studietijd toe, en wie weet zie ik je wel bij Chinees rondlopen. Maar Leiden ligt vrij centraal, dus op zich hoeft het nog geen probleem te zijn. Er zijn verschillende manieren waarop de faculteit probeert een bijdrage te leveren aan het onderwijs Biologie. Ook uitgaan in Leiden biedt voor alles wat wils, en een aantal discotheken hebben een speciale studentenavond op donderdag. In de introductieweek El Cid wordt er veel reclame gemaakt voor elke vereniging, dus als je lid wil worden van een, is dit een goede gelegenheid om je te oriŽnteren.

Quintus kies je voor tradities en het disputensysteem. Dat er zoveel studenten zijn zorgt voor veel leven en een speciale sfeer. Ik hoop dat je wat hebt aan hetgene wat ik gezegd heb. Waarin de student laat zien dat hij op Masterniveau een probleem in de gekozen specialisatie kan oplossen met behulp van wetenschappelijke methoden en technieken.