DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartWil jij je studie Bedrijfseconomie buiten de grenzen van Nederland brengen. Dan kan dat door een half jaar in het buitenland te studeren, er je stage te lopen of er zelfs af te studeren.

Studie Bedrijfseconomie Je kunt de studie zowel voltijd, deeltijd als duaal volgen. Let op! Een aantal opleidingen heeft een afwijkende aanmeldprocedure. Houd jij meer van winst dan van verlies? Wil je graag een baan met invloed? Voel je ervoor om de spil van een bedrijf te zijn? Dan is de opleiding Bedrijfseconomie iets voor jou. Je kunt hoofdletters en kleine letters gebruiken zoals je wilt. Een baan in het onderwijs is meer dan elke dag voor de klas staan. Je zult anderen daar echter nog wel van moeten overtuigen, voordat je aan de slag kunt gaan.

Heb je die afgerond, dan ben je klaar voor de beroepspraktijk. Je moet het Nederlands wel voldoende beheersen om het onderwijs te kunnen volgen. Kijk eerst bij de uitzonderingen of de opleiding van jouw keuze een andere aanmeldprocedure volgt. Na de voltooiing ervan ben je eerder generalist dan specialist. In het vierde jaar besteed je een half jaar aan je afstudeerscriptie. Met een buitenlandse vooropleiding waarvan het diploma is gelijkgesteld aan het Nederlandse diploma van havo, vwo of mbo, ben je ook welkom.