DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartWilt u een persoonlijk opleidingsadvies of een rondleiding. Bel ons op (010) 880 25 55.

Illustrator Opleiding Ja, u kunt de opleidingen in termijnen per maand betalen. Download Factory News, de nieuwsbrief van Competence Factory. Bij de opleiding ontwikkelt u tijdens het traject een brochure. Eigen profiel Creatief, innovatief, goed in teamverband en doelgericht. Wij hebben een opleiding ontwikkeld om een volledige linuxserver in te richten.

Stel uw eigen opleidingstraject samen en breng uw kennis slagvaardig up-to-date. Dit kan incompany gebeuren of op een trainingslocatie van Learnit zelf. Wilt u succesvol webdesigner worden? Dan is deze opleiding het juiste startpunt! meer. Doelgroep Iedereen die betrokken is bij het grafische productieproces en specifiek via een tekenprogramma ontwerpen wil maken. We hebben een overzicht gemaakt van populaire opleidingen en cursussen. Geert Wilders is van alle Kamerleden het afgelopen jaar het vaakst in de publiciteit gekomen.

MediaCollege start de uitdagende opleiding Beroepsfotograaf. Een leergang kunnen we nog aantrekkelijk maken met de mogelijkheid tot het betalen in termijnen. Ja, tijdens de opleiding heeft u de beschikking over webruimte op onze cursistenserver. In acht wekelijkse lessen leert u alle ins en outs van Dreamweaver kennen.