DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartWilt u succesvol webdesigner worden. Dan is deze opleiding het juiste startpunt! meer.

Ja, u kunt de opleidingen in termijnen per maand betalen. Nieuwe zekerheden zullen worden ontleend aan flexibiliteit, kennis en het investeren in persoonlijke vaardigheden. Pro Tools in Nederland en heeft een opleidingstraject voor Pro Tools certificering. Tijdens de Cursus Typo3 Development leert u hoe extensies worden opgebouwd. Internetopleider Eduvision combineert haar kennis en ervaring van internet met het online volgen van opleidingen. Deze visie dragen wij uit door training te geven met humor en plezier.

Een opleiding die in de markt zijn sporen heeft verdiend. Applinet is gerechtigd de prijzen te allen tijde aan te passen. Met de online cursus webdesign kunt u vanaf uw werkplek of thuis snel aan de slag met webdesign.

Ja, wanneer u slaagt voor een opleiding, dan ontvangt u van ons het bijbehorende certificaat. Als een training niet gepland staat dan betekent dit meestal dat er te weinig vraag naar is voor de open inschrijving. Wij hebben een opleiding ontwikkeld om een volledige linuxserver in te richten. Online vindt u een handige calculator om te berekenen wat uw leergang kost.

Ja, tijdens de opleiding heeft u de beschikking over webruimte op onze cursistenserver. Learnit biedt naast de geplande standaard trainingsen ook trainingsen op maat. De Cursus de Internetondernemer is een must voor ondernemers met een webdesignbureau, bedrijven die via internet verkopen en bedrijven die hun dienstverlening via het net laten verlopen. Je kunt hoofdletters en kleine letters gebruiken zoals je wilt. Voorafgaande aan ieder traject wordt een intake-gesprek gehouden waarbij het opleidingstraject uitvoerig wordt besproken.

Kijk bij de verschillende opleidingen voor het aantal termijnen en het termijnbedrag. De cursus Dreamweaver is momenteel de eerste cursus die beschikbaar is op CD-Rom. In geval van een specifieke opleidingsvraag, verwijzen wij u graag naar onze maatwerk afdeling. Het gebruik van een Macintosh computer is geen probleem. Cursus HTMLOm een homepage te kunnen maken heb je kennis nodig van HTML.