DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartWoordenboek Nederlands-Frans dictionnaire NL-FR .

Vertaler Frans Woordenboek Nederlands-Frans dictionnaire NL-FR . In het studieprogramma kun je precies zien welke modulen je de komende drie jaar tegenkomt. Vertaalbureau voor betrouwbare vertalingen in en uit het Frans, Duits, Engels, Spaans, Italiaans, Portugees, Zweeds, Deens, Pools, Russisch, Turks, Tsjechisch, Grieks, Hongaars, Roemeens en vele andere talen. Vertaalbureau? U vindt het snel en gemakkelijk in uw buurt. Al onze vertalers zijn hoogopgeleide en gekwalificeerde native speakers die naar hun moedertaal vertalen.

Mijnwoordenboek vertaalt online in de talen Engels, Duits, Frans en Spaans. De studiepunten zijn vermeld volgens de Europese standaard ECTS. Franse werkwoorden vervoegen EngelsLet op dat je accentjes met een speciale notatie moet invoeren, anders wordt het woord niet herkend. De studiepunten geven een indicatie van de relatieve omvang per vak. Spreek Frans EngelsEen Franse taalcursus voor beginners, van de Britse omroep BBC. Bij Vertaalbureau LinguaFidelitas kunt u terecht met al uw vertaalwerk en revisiewerk. Vertaling Nederlands FransVertaalbureau The Language Lab voor vertalingen Nederlands-Frans. Franse werkwoorden vervoegen EngelsVoer het hele werkwoord in en je krijgt alle vervoegingen.

Woordenschat Frans als vreemde taal Franstip!Hier kun je je Franse woordenschat uitbreiden en je uitspraak oefenen. De ene vertaling is nu eenmaal taaier dan de andere. Franse taalgids EngelsFranse woorden, grammatica en teksten met geluid. De mondelinge lessen worden gegeven door docenten die stuk voor stuk ruime ervaring hebben in de vertaalpraktijk. Cursus Frans EngelsMet deze cursus leer je geschreven Frans begrijpen en een Franse brief schrijven. Je wilt flexibel studeren, maar je wilt ook de hoogste kwaliteit. Biedt online vertalingen van en naar Nederlands, Duits, Engels, Frans en Spaans alsmede eenuitgebreide synoniemenlijst in deze talen. In totaal worden vijf facultatieve en drie verplichte mondelinge lesdagen georganiseerd. Hierdoor zijn wij in staat ook bij krappe deadlines de hoogste kwaliteit de waarborgen. Zij zijn zorgvuldig door ons geselecteerd en beschikken over een ruime beroepservaring. Bovendien krijg je opbergmappen om je lesmateriaal overzichtelijk in op te bergen.

Uiteraard kun je sneller studeren als je dat wilt en zo de opleiding sneller afronden.