DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartZelfs wanneer u op school redelijk wat aan Frans gedaan heeft.

Cursus Frans Woordenschat Frans als vreemde taal Franstip!Hier kun je je Franse woordenschat uitbreiden en je uitspraak oefenen. Je gebruikt de taal meteen in situaties die je in het dagelijks leven ook tegenkomt. En spreek je het Frans straks zoals de Fransen zelf. Het lesmateriaal bevat een breed scala aan onderwerpen. Franse werkwoorden vervoegen EngelsLet op dat je accentjes met een speciale notatie moet invoeren, anders wordt het woord niet herkend.

En op straat bent u zonder de kennis van het Frans eigenlijk nergens. De docent beoordeelt het huiswerk en ook met vragen kun je altijd bij hem of haar terecht. Het verwerven van een basiswoordenschat neemt een belangrijke plaats in tijdens de cursussen. Zodat je die taal altijd correct zult gebruiken, zowel op papier als verbaal. Franse taalgids EngelsFranse woorden, grammatica en teksten met geluid.

Het Frans is een van de belangrijkste talen binnen de EU. Voor de multimediale opdrachten heb je geen supermoderne computer nodig. Voor het studiepakket Frans voor gevorderden is basiskennis van de Franse taal gewenst. Hierop spreek je opdrachten en spreekt de docent zijn feedback in. Volg je een taalcursus bij de LOI, dan sta je er nooit alleen voor. Heb je vragen over de lesstof? Dan kun je altijd bij je docent terecht. Het is een trainingscursus in vlot spreken en vlot verstaan. Je doel is je kennis van het Frans zo snel mogelijk naar een hoger niveau brengen. Liever sneller of langzamer? U bepaalt zelf uw eigen tempo.

Franse werkwoorden vervoegen EngelsVoer het hele werkwoord in en je krijgt alle vervoegingen. Je schrijft straks zonder problemen verschillende formele en informele brieven, zoals persoonlijke correspondentie of meer zakelijke teksten. Zelfs wanneer u op school redelijk wat aan Frans gedaan heeft. Bij Studieplan bepaal je helemaal zelf hoeveel tijd je aan je opleiding besteedt.

Bijvoorbeeld verkregen door het studiepakket Frans voor beginners. Je past wat je leert namelijk meteen toe in levensechte situaties. Grammatica is in deze cursussen geen doel op zich, maar wordt gebruikt ter ondersteuning van de taalverwerving. Je doet een taal het beste op, wanneer je hem op een leuke en actieve manier leert. De vier cassettes of cd's die je ontvangt bij de cursus zijn onmisbaar bij het aanleren van de juiste uitspraak. Het is voldoende als je beschikt over een computer die maximaal vijf jaar oud is en een internetverbinding kabel of breedband heeft.