DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartOver de Lessenaar

Introductie

Onafhankelijke informatie over het onderwijs in Nederland

Welkom bij de Lessenaar. De Lessenaar probeert u volledig en uitgebreid te informeren over het onderwijs in Nederland. Hierbij staat zowel de leraar als de leerling centraal.

Wij zijn onafhankelijkheid en niet verbonden aan bepaalde scholen, onderzoeksinstituten of universiteiten, waardoor wij u objectieve informatie kunnen geven over het onderwijs in nederland, de schoolresultaten, opleidingen en trainingen.

Naast kennis en vaardigheden komen bij de Lessenaar ook het overdragen van houding, manieren, normen en waarden ter sprake.

Wij hebben de talloze onderwerpen over school en studie, huiswerk en training die op internet te raadplegen zijn voor u verzameld en de beste informatie op deze site gerangschikt. Zodoende hoeft u maar 1 bron te raadplegen om volledig geinformeerd te worden; de Lessenaar heeft het allemaal.

Ondanks onze goede zorgen en de grote hoeveelheid informatie op Internet zouden kleine foutjes in de teksten kunnen sluipen. U kunt ons hierover informeren via de kontakt pagina.